Caera logo

Caera - stolt 10 åring

I år feirer Caera 10 års jubileum – og vi er stolte over å ha blitt en solid og etablert aktør i markedet. Du er en viktig bidragsyter til at vi kan feire dette! 

Frem til nå har ansatte i Caera levert mer enn 2,4 millioner arbeidstimer. Vi har utført arbeidsoppgaver fra Egersund i sør til Berlevåg i nord. Caera AS er i dag en landsdekkende leverandør av kompetent fagpersonell. Høsten 2014 var det ikke en selvfølge at et bemanningsselskap innen olje og energi skulle klare å etablere seg og overleve den krevende nedgangsperioden.

Oljeprisen falt kraftig i 2015 og arbeidsmarkedet endret seg dramatisk. Bremsen ble satt på og ingen av de potensielle kundene vi planla å besøke i oppstarten trengte å leie inn fagpersonell. Arbeidsledigheten steg raskt innen olje og energi. Mye var usikkert i Norge på denne tiden, og det skapte også negative ringvirkninger i andre bransjer. Det er trist å minnes at vi ikke kunne gi tilbud om arbeid til tusenvis av kompetente og erfarne mennesker som plutselig sto uten jobb. Denne erfaringen er en av pådriverne til at Caera i dag kan tilby flere arbeidsplasser enn noen gang.

Ansetter ti nye kolleger – hver måned – ut året

 

I dag består ordreboken av mer enn 35 ulike prosjekter. Våre kunder etterspør kapasitet og kompetanse fra de fleste fagdisipliner. Dette gir deg som ansatt muligheter for variasjon og arbeid i svært lang tid fremover.

Vi planlegger med å ansette ti nye kolleger hver måned ut året. I Caera er ansatte vår viktigste ressurs. Det er den jobben dere nedlegger som på alle måter bidrar til vår kundetilfredshet og resultater. Derfor er det viktig at vi fortsatt utvikler og skaper en arbeidsplass der du trives og kan utvikle deg.

Hva vil du høre mer om?

Jeg håper dette nyhetsbrev vil bidra til at ansatte blir enda bedre kjent med hverandre. Målet er å sende ut ett nyhetsbrev i kvartalet for å dele relevante nyheter og informasjon om Caera.

Vi ønsker å vite hva du er opptatt av på arbeidsplassen. For å øke relevansen i innhold og gjøre nyhetsbrevet best mulig for dere ber vi alle svare på spørreundersøkelsen. Det tar ca 3 min.

Vil skiller oss ut – på den gode måten!

Vi skal være en arbeidsgiver som både ansatte og kunder har god tillit til. At vi etterlever regler, følger et stadig mer krevende og strengt regulatorisk rammeverk og leverer høy profesjonell standard, gjør at vi skiller oss positivt ut i markedet.

Caera har en erfaren administrasjon med kompetente og serviceinnstilte ansatte. Vi jobber hardt for at alle ansatte skal få så god hjelp som mulig, og strekker oss langt for å møte ønsker og behov – både når det gjelder arbeidstype, arbeidstidsordning og lokasjon.

Vi har profesjonelle tillitsvalgte i klubbene våre. De kan dere bli bedre kjent med i saken om de tillitsvalgte. De ønsker å høre fra deg om det skulle være spørsmål rundt ditt arbeidsforhold.

Ti år etter oppstarten av Caera er det lav arbeidsledighet og dermed er vi i en konkurranseutsatt bransje. Jeg blir skikkelig stolt og glad når ansatte vender tilbake til Caera etter å ha jobbet et annet sted. Å ivareta og tiltrekke gode kolleger skal vi fortsette med.

Håper du gleder deg like mye til de neste ti årene som jeg gjør! Det blir en spennende reise. Vil også benytte anledningen til å ønske alle en riktig God Påske!

Dere er folk for fremtiden!

Hilsen Robert