Caera logo

Sommerpraten med Anne Lill

Anne Lill legger til rette for at ansatte skal bli godt ivaretatt. Hun synes noe av det beste med å jobbe i Caera er at ingen dager er like.  

 

Navn: Anne Lill Olsen

Stilling: Personalkoordinator
Alder: 45

Anne Lill liker å komme seg ut på tur, som her på Borestranden.

Etter 15 år i samme jobb ville Anne Lill prøve seg på noe helt nytt. Nå har hun jobbet i Caera i litt over to år. 

– Jeg elsker å komme tidlig om morgenen og drikke kaffe med Arthur Imsland på 70 år. Han kunne jo egentlig vært pensjonert, men jobber her enda. Det er høydepunktet mitt på morgenen, sier hun. 

En av de viktigste oppgavene som personalkoordinator, er å være bindeleddet mellom de ansatte ute i felt, og våre kunder. I tillegg legger hun til rette for at ansatte får den oppfølgingen de trenger.  

– Det er noe av det beste med jobben min. Jeg vil at våre folk skal føle de blir godt ivaretatt og kan ringe meg om smått og stort. Jeg ordner alt fra flybilletter til reiseregninger, forteller hun.

I tillegg til det, liker Anne Lill variasjon i jobben. 

– Jeg føler meg aldri utlært på jobb. Jeg lærer noe nytt hele tiden. Ingen dager er like og det dukker stadig opp nye ting jeg må ta høyde for, forteller hun.

Når Anne Lill sitter ved kontoret med hodetelefonene på, er det ikke musikk som spilles av. Hun elsker å høre på krimpodkaster.

– Det går mye i krim. Men hvis jeg skulle anbefalt en podkast ville det vært Psykodrama med Ole Christoffer Ertvaag og Per Kjerstad. Den får meg til å le mye, sier hun.

Anne Lill ser frem til en rolig sommer og Dana Cup i Danmark med datteren sin. Utenom jobb er Anne Lill glad i å være i fysisk aktivitet, i tillegg til å engasjere seg i barnas fotballag. 

– Jeg er ingen treningsfreak, men jeg må holdes i aktivitet. Om jeg ikke er på fotballkamp, pleier jeg å gå tur i Sørmarka, forteller hun.

Caera ønsker Anne Lill og alle andre ansatte en god sommer!