Caera logo

Riktig god sommer!

Snart er det tid for late sommerdager, bading og sene sommerkvelder. Vi legger bak oss et halvår med god aktivitet. Flere store prosjekter går mot slutten i løpet av sommeren, men heldigvis starter også nye prosjekter opp. 

Selv er jeg tilbake fra langtidssykemelding, og går tilbake til rollen min i Caera med glede og optimisme. Takk for tålmodigheten dere har vist meg det siste halvåret. Etter «comebacket» mitt har jeg reflektert en del over hva som gjør Caera til en så spennende og givende arbeidsplass. Mye av dette kan forklares i verdiene vi deler.

Våre verdier sier noe om hvem bedriften er, og hva vi står for. Snork, tenker du kanskje. Men verdier gir oss en bedre forståelse av hvorfor vi handler som vi gjør. Derfor ønsker jeg å fortelle hvordan Caeras verdier har hatt innvirkning på meg i jobbsammenheng.

Kunnskap: Vår kompetanse skaper trygghet og resultater.

Integritet: Vi skaper integritet gjennom ærlighet, gjensidig tillit og respekt.

Smidighet: Vi er smidige gjennom tilgjengelighet, forståelse og handlekraft.

Før jeg ble sykemeldt hadde jeg ansvar for den mekaniske avdelingen. I en periode var det lite behov for industrimekanikere, mens markedet etterspurte industrirørleggere. Tankene gikk fort over til hvordan vi kan få dekket dette behovet med ressursene vi har. Mekanikerne jobber ofte tett med rørleggerne, men det finnes en site-test som må bestås før en kan jobbe som rørlegger på prosjekter. Hva om denne mekanikeren består en site-test for rør? Kan den da gå inn som en selvstendig industrirørlegger? Svaret fra kunde er ja. Vi kjører på. Mekanikeren er fleksibel og stiller på site-test i friperioden sin. Den ferske industrirørleggeren er klar for nytt oppdrag i ny stilling etter endt avspasering. Altså, bruk av kunnskapen vi sitter med, handlekraft og fleksibilitet resulterte i økt kompetanse, en ansatt i fullt arbeid og en meget fornøyd kunde.

Slike tilfeller, der alt treffer, er uvurderlige! Bruk Caeras verdier aktivt, og fortsett det gode arbeidet du gjør. Det som løfter Caera frem er folkene i bedriften og vår menneskelighet. Vi er folk for fremtiden!

 

Takk for innsatsen!

Til slutt vil jeg si tusen takk for jobben du gjør! Uten hver enkelt av dere hadde ikke Caera vært der vi er i dag. 

Håper at du tar en velfortjent ferie, puster ut og tar en pause mellom dragene der du får ladet opp batteriene til en ny høst med høy arbeidsaktivitet. Og til deg som skal jobbe i sommer: Håper du får noen fine arbeidsperioder og tar godt vare på pausene du opplever i sommer.

Ønsker deg en riktig god sommer!

Hjertelig hilsen Nina Vågen, 
Teamlead – Koordinering

Turbilde Nina Våge